<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6877383158937847949\x26blogName\x3ddaleela\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dLIGHT\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://theluahanheart.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://theluahanheart.blogspot.com/\x26vt\x3d315032687070019118', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
twitter facebook instagram ask me? fav tumblr dash Follow


ABOUT
“You're so convinced you'll disappoint people if you show them that you're not perfect. You don't realize you are perfect. Your imperfections are what make you perfect. They make you. That's what people love. It's what I love too.”

owner with fully name Dalila Azeera. her nickname is del. she was born on 1998. live in Johor. still study in pre-u. the blurred girl who slow with no confident in herself. she always buffering and childish attitude. but still, she has family and friends that always support her.


TAGBOARD
 monkey wander here



RECENT UPDATE
bangunan usang?
Saturday, 17 December 2016 | December 17, 2016 | 0 letters
lagi seminggu je sekolah nak start. so, aku kena pergi bandar, sebab sekolah dah nak mula. aku kena cari barang sekolah sikit. aku pergi sorang sorang kot masatu. oh ya, aku ni cikgu, hahahaha, lupa nak cakap. aku pergi dengan atiqah cuma dia ada benda hal lain so aku tinggalkan dia kat area shopping mall tu. aku pun pergilah beli sorang sorang.

habis je beli barang, aku janji dengan atiqah nak jumpa kat restoran tempat biasa. so aku lah drive kereta. masa lalu jalan ni, aku nampak satu bangunan usang. usang sangat. tapi ada benda yang tertanya-tanya dalam diri aku. something yang akan buat aku pergi ke sana. so, malas nak fikir aku blah je. buat apa fikir kan?

sampai ja restoran, tengah nak order makan dgn atiqah. tetiba ja kena sapa dengan haikal, haikal kawan baik aku. paling rapat. dia tanya aku dapat mesej tak? aku cakap lah aku takde tengok phone seharian ni dan aku tanya haikal macam mana tau aku kat sini. lepastu haikal cakap dia tanya mak aku yang aku pergi shopping dengan atiqah. then aku try bukak phone aku. ada satu mesej dari unknown, dia suruh aku dengan haikal pergi ke satu bangunan usang kat tempat tu. satu satunya bangunan usang ialah yg aku lalu tadi. aku ni jenis ada perasaan ingin tau. kalau orang cakap benda pelik mesti aku discover sampai aku jumpa haa. mula mula haikal tak bagi pergi dia kata "takpayah lah. kau gila ke apa?" aku cakap lah "rileks la, kalau ada apa apa, kau kan boleh protect aku" "otak kau, memanglah aku boleh protect kau tp masalahnya benda ni bahaya" "okay kalau ada apa apa kita blah cepat cepat" "sumpah wei kalau ada apa apa jadi kat kau aku tak maafkan diri aku tau, kau ni degil lah" "kau macam tak kenal aku, aku ni kalau org cabar tu buat benda pelik aku nak je discover" jadi kitaorang pun pergi. aku suruh atiqah balik sebab dia ni jenis takut sikit haha

aku tak faham sikit part ni, bangunan usang tu ada jalan biasa tp ada lorong tikus lah. kitaorang nak selamat kitaorg terpaksa masuk lorong kecik tu sebab takut ada orang perasaan pergerakan kitaorg. sampai ja masuk, orang pertama yang aku nampak ialah, aqil...

Aqil, tunang aku, kitaorang dah kenal hampir 7 tahun dan decide nak kahwin hujung bulan ni. aku nampak dia, dia sedang duduk satu kerusi dan depan dia ada meja yang sangat panjang, dan atas meja tu penuh dengan judi dan arak. aku tak sanggup nak tengok dan taknak stand lelama kat situ aku follow haikal pergi naik atas manalah tau ada benda kat situ. tapi takda pape. aqil terkejut sangat macam mana aku boleh berani masuk situ. dah penuh dgn orang jahat, dorg taktahu aku dengan aqil, dorg memula kan kenekan aku tp sebab aqil ngamuk dia bgtau dia kenal aku dan dia suruh aku blah sebelum orang kat situ attack aku tanpa ada perasaan waras.

lama aku tenung mata dia, sampai aku tersedar haikal dah panggil aku untuk cepat cepat keluar kat situ, aku try tahan air mata. tapi aku tak boleh. laju ja air mata ni keluar. aku kecewa sangat dengan aqil. aku terus lari dengan sebelah tangan aku kesat air mata sebelah lagi kat aku kebelakangankan. aku kenal aqil orang yang baik sangat. tapi lepas apa aku nampak dengan mata aku, aku jadi tak percaya. lepastu aqil tarik tangan aku, kuat. genggaman yang cukup kuat. hmm dia try pegang baju lengan aku then terpegang tangan aku. aku taktahu lah tapi aku dapat rasa dia nak suruh aku percaya dengan dia selama ni dan bagi dia explanation dekat dia nanti untuk dia jelaskan kenapa dia kat situ. aku tarik tangan aku kuat tanpa respon apa apa aku terus follow haikal keluar dari situ. aku tak perasaan aku tersungkur dan jatuh. perlahan lahan aku buka mata aku dan rupanya semua ni hanyalah mimpi. -S



entah
Friday, 16 December 2016 | December 16, 2016 | 0 letters

Alya masatu berumur 18 tahun masuk satu kolej di Ipoh, perak. dia berjumpa dengan seorang lelaki sebaya dengan dia, nama dia Syahmi. Alya pada masa itu sangat cantik sehingga ramai suka dengan dia, tetapi Syahmi ini berbeza. Syahmi nak Alya dapat terima dia. tapi alya tak pandang pun syahmi ni, sebab masatu syahmi gemuk tapi cute. masalahnya alya memang tak suka dengan syahmi. kawan alya, izni ni adelah jugak try yakinkan alya yg syahmi ni baik. yelah, hati yg baik tak memandang rupa yang cantik, kan? hahahaha. but still, alya masih dengan keputusan dia.

lepas setahun, masa tu alya baru balik dari kelas nak jumpa dengan kawan dia, izni tapi izni pulak tetiba menangis tak berhenti. alya try tanya izni kenapa tp izni cakap takde pape. kawan dia yg lain semua padang dia yang dia punca izni ni menangis. balik je, alya try tanya kawan dia yg lain. mula- mula tu memang lah kawan alya ni taknak bagitahu tp alya paksa jugak akhirnya dia pun bagitahu. izni menangis sebab syahmi marah dia, marah dia salah dia sebab dia suruh izni ni yakin syahmi ni baik tp izni tak dpt buat semua tu. syahmi macam frust menongeng ar hahahaha. gila tak marah alya ni. setahun dia tak bercakap dgn syahmi. syahmi dah tau salah dia, dia cuba bercakap dgn alya tapi alya langsung tak endah walaupun mereka satu kelas. last sem, alya nampak izni dah bercakap balik dgn syahmi so alya rasa mungkin syahmi dah berubah, alya pun ckp lah dgn syahmi dia maafkan syahmi sebab dia pun dah nampak izni dah berckp dgn syahmi.

alya dan syahmi dapat sambung degree peh tp izni dapat jugak cuma dgn kolej yg lain. jodoh kan alya dgn syahmi jumpa balik sbb dpt kolej yg sama lagi lol. degree, 2 tahun je kan? well, ingatkan lepas kejadian tu syahmi pun takde lah mengharap sangat dgn alya, rupanya dia masih ada perasaan cuma taknak bagitahu. lagipun masa tu alya ada relationship dah tapi dia sembunyi kan dgn org. lagi lagi classmate dia lagilah syahmi. alah, kira macam silent relationship giteww haaa hahahaha.

kelas kalkulus, lecturer dorg boleh bahagi kan group lepastu boleh pula alya dgn syahmi ni satu group. oh ya, that time syahmi still gemuk tp nampak sado dan handsome.......hahahahahahaah still cute! peluang yang ada, syahmi try tarik perhatian alya, syahmi main phone alya lepastu selalu whatsapp dengan alya sampai akhirnya selama 5 tahun mereka kenal, alya dah suka dgn syahmi. well even masatu alya dah ada bf tp dia mcm crush on syahmi gitu laaa..

satu hari ni, alya masuk library, masa dia berjalan nak pi rak buku, dia nampak syahmi dengan budak classmate dia jugak nama dia, lysa. lysa lawa, kira lagi lawa dari alya, alya thought dorang ni buat group discussion tapi cara dorg mcm tengah dating. peh date dekat library ek hahahaha. rumors pun dah merebak rupanya syahmi dgn lysa tu dah bercinta. gila tak hangin ke alya? of course lah orang dah bagi harapan dekat dia dia boleh buat main perasaan kan?

alya diam je, sebab alya just crush on syahmi sebab alya dah ada bf dan takkan dia nak gaduh dgn lysa semata mata kerana lelaki, kan? fuh pemikiran yg matang beb hahaha. adalah juga masatu mulut mulut puaka berbicara depan alya ckp memerli alya tp alya malas nak ckp. alya ada juga menangis masa otw balik naik bas. dia nak lepaskan geram and all everything dia lalui. dalam dua bulan lepastu, lysa jumpa alya masa alya tengah duduk kat pondok area taman gitu, lysa menangis, alya terkejut lah. alya tanya kenapa ni? then lysa minta maaf sebab rampas syahmi dari alya, alya gelak alya kata its ok kumbang bukan seekor. then lysa kata akan paksa syahmi untuk minta maaf kat alya, alya malas nak layan alya terus pergi tapi lysa pegang tangan alya dan ckp lysa janji akan suruh syahmi minta maaf dekat alya juga.

dua hari lepastu, kelas dorg ada mengadakan sesi berbicara sorg sorg kat depan kira macam last sem before dorg balik rumah masing masing hmm ada jugak mcm ni eh kat u mesti kelas dorg sporting haha (kata aku). then alya just ckp minta maaf kat semua org selama ni kalau dia ada buat salah. so masa turn lysa, alya diam je. alya harap lysa takkan mention yg haritu dia kata tp lysa ckp juga, dia kata dia salah besar dgn alya. fuh dramatik gile. siap budak ni suruh lysa bagi bunga kat alya hahahaha. then turn syahmi, well actually masatu lysa nak keluar tp tak jadi, dia pergi belakang kawan dia dan duduk menghadap kat belakang dgn berharap syahmi takkan buat apa apa. tp tanggapan dia salah. syahmi tetiba bergerak dari depan terus ke tempat alya siap terduduk weh fuh. syahmi kata "alya, aku syahmi nak minta maaf dgn kau sungguh sungguh dgn apa aku dah buat kat kau. aku cuma nak kau tau kaulah perempuan pertama aku jumpa masa first first aku masuk kolej ni" then syahmi blah dgn muka menangis, menangis weh bapak ah. alya try lari sebenarnya tp lysa tarik tangan alya lol dramatik siak cerita ni hahahahahaha.

the conclusion is, salah alya juga sebab buat syahmi bertepuk sebelah tangan ye dak? tp syahmi pon bongok dia datang balik nak balas dendam kat alya lepas apa dia rasa. hmmm well, normallah hidup mcm ni. i guess syahmi still dgn lysa. tp alya............idk, i'll be discover about alya skrg dia buat apa okay? ;)

nak dengar lagi cerita tak? taknak baca  takpe hhahaahaha

okay, Nana, boleh tahan dia dalam bersukan ni. that time umur dia 15 tahun rasanya. dia dipilih masuk merentas desa mssj! wow, masatu semua kena check up dekat satu klinik besar ni. time tu mmg lah ada budak budak dari sekolah lain kan. then masa nak pergi tempat latihan pusat ni cikgu dorg suruh nana dgn kawan nana ni nama dia mira duduk pondok kejap. then masatu ada dua org lelaki duduk kat situ juga i guess sekolah lain jugak kot dipilih masuk. i dont think so that time, manalah aku tau aku cerita je ni hahahahahah. latihan pusat selama seminggu, dalam seminggu tulah nana ni kenal sorang budak alim nama dia.............zikri.

at first thing, nana dgn mira terpaksa pergi rumah lelaki sbb nak mintak sapu sampah. then kawan nana yg lelaki ni sapa dia bagitahu "nana! ada org kirim salam" nana malas nak layan dapat sapu terus blah. part paling kelakar, nana dgn mira siap agak lagi mana budak yg sibuk kirim salam kat nana. org tulah yg tulah. tapi tanggapan dorg salah hahahaha rupanya ada sorg ni tegur nana masa warm up dia kata nana salah step lol. malam tu zikri datang rumah perempuan minta sapu (kesiannya sapu main pinjam pinjam hahaha) then ada kakak ni kira senior lah dia yg tolong buka pintu tanya zikri nak apa, zikri ckp nak sapu.  then dia tanya "nana mana nana? ckp dgn dia zikri kirim salam ni hehe" omg! tak tenteram hidup nana lol. masatu petang tau dorg rehat, nana duduk kat rumput dgn member perempuan lain lepas mira tegur "nana, kau tengok tu!" "tengok mende?" " tulah zikri" and korg tau apa zikri buat? zikri lambai nana dari jauh hahaha. ei tak padan dgn gatal ek. nana malas nak layan.

but hari last lepas dorg bertanding tu. zikri tak hbis habis minta nana nombor. then that time kawan nana minta no nana sbb nak gambar nanti. kebetulan zikri pasang telinga haih dia dpt no nana. balik tu terus zikri mesej nana tanya ni siapa kan. rupanya zikri. zikri ni type of alim juga, jaga solat, hormat orang tapi satu ja, tak reti jaga perasaan org dan suka menghilang. cara zikri buat nana suka dia. zikri siap mention pasal zikri nak janji dgn nana nak tunggu nana sampai besar. oh ya, that time nana kan umur 15 tapi zikri ni umur 17. taklama tu, zikri menghilang.

tahun depannya, nana dpt masuk lagi tp ni daerah punya. kebetulan tempat merentas desa tu betul betul dekat sekolah zikri. nana mmg berharap gila dia jumpa zikri ni lol. mmg tepat! masa nana lari nak sampai garisan penamat. nana jumpa kawan zikri ni lepastu kawan zikri sapa nana, "nana nana tengok belakang kau" nana pandang belakang ja zikri mmg kat belakang, dahlah lepas lari nana terus habiskan lah ke garisan penamat. zikri siap lambai nana dari jauh tersenyum senyum nana hahahahahaha. tp sayang, nana tak dpt masuk negeri punya. tp mira dpt. so time tulah nana suruh mira kirim salam dekat zikri!

so ya mira jalankan amanah dia, zikri pun minta no nana. contact lah balik lepas beberapa bulan dorg lost contact. then tak lama, dorg lost contact lagi. rupanya zikri sibuk dgn urusan nak sambung belajar. then terus mendiam.....satu hari ni, masatu raya ketiga, nana punya dahlama tak bukak facebook, dia buka lah, kebetulan zikri tengah on. zikri terus chat nana dia ckp minta maaf sbb dah lama tak contact. then time tu pulak sepupu nana tngah main ps3. ibu nana panggil kat dapur kejap. nana tinggal kejap je sepupu dia hack nana haha jahatnya! lepastu zikri kata datang lah rumah, nana kata mana boleh jauh. nana suruh zikri datang. memang tepat, malam tu jugak zikri datang dgn member dia.

hmm kira dalam cerita ni, family nana dah tau pasal zikri. tapi sayang masa malam tu zikri datang raya, family nana penat layan tetamu seharian so dorg suruh nana je layan kan. haha dahlama sangat tak jumpa lol. tak lama pun, zikri menghilang lagi.

kalau nak diikutkan, effort zikri pada nana tu nampak sngt. tapi nana bukan kenal sepenuhnya zikri ni. satu hari, whatsapp zikri dahlama tak on tetiba nampak dia on balik dgn dp dia tulis nama mcm perempuan gitew. rupanya, zikri dah ada org lain then dia boleh ckp dgn nana "saya dah jumpa kebahagiaan saya, awak carilah kebahagiaan awak sendiri, saya minta maaf" cinta monyet betullah! hahaha.

dua tahun, nana try move on, akhirnya dia pun move on. lepas spm, nana dapat plkn. kebetulan ada budak ni satu sekolah dgn zikri. masa hari hari last plkn,  nana try tanya budak tu pasal zikri. budak tu mmg kenal sangat dgn zikri. rupanya, sebelum ni, zikri ni brutal sikit, ramai orang nakkan dia. tapi dia ni playboy, mainkan perasaan orang. dah berapa ramai mangsa dia bagi harapan. tapi lepas ibu zikri meninggal, dia dah ubah sikit hidup dia, dia selalu pergi masjid. pakai kopiah" wow, hahaha so dua tahun jawapan yg nana minta dah tercapai. the end.

cerita kat sini, hmm zikri still dgn perempuan tu. nana.....idk, aku rasa skrg dia sebaya dgn aku lah. aku harap dia tabah mengharungi dugaan yg dia dpat huhu amin!

takdalah menarik sangat cerita ni. aku cuma nak penuh blog aku dgn benda mengarut. tapi dua dua cerita betul tau! alah biasalah cinta. kalau bukan cinta namanya philiphobia haha. kchaw!



here again
Friday, 24 June 2016 | June 24, 2016 | 0 letters
I look back and think. I think about all the people who have entered my life and later on left my life. i think about people who stay with me, friends who have turned against me and never came back. past relationships that ended in a bad way. past "friends" who only talked to me when they had no one left to talk too. looking back at my previous years of school and wondering what caused my grades to go down hill. looking back and thinking how i've grown up too fast, here am i, the 18 years old girl. 

day by day, i realised that i need to move forward. let people come, let them go. let the past go away. stop holding on to what hurts and make room for what feels good. yeah, stay as a postive girl. 

"nothing holds you back more than your own insecurities"


i admit it. it is hard for me to accept people who entered my life. i force myself to do then. it is the hardest things to forgive people who make me hurt, a lot. but i force myself to smile and stay nothing happen. having a crush is not so good too. sometimes we need to realise too, they hurt before bcause we make it, this is kifarah. masha Allah :') stand there, don't move. yes, Allah is always with us. alhamdulillah. may Allah bless us.


best way at PLKN
Tuesday, 31 May 2016 | May 31, 2016 | 0 letters
assalamualaikum and hi!

ya Allah its been 2 years I not log in this blog hahahahahahahaha how long sia! i would like to share my experiences at PLKN and best way to be "pelatih PLKN" are u ready?! okay here the goes!

okay, 2 months...2 MONTHS JE TAU KAT SANA. kat kem teluk sari mersing, first day masa pendaftaran, hmm, everything aku lupa. aku lupa nak isi borang, nak check acc bsn, nak tu ini. sampai je tempat pendaftaran dah ramai dah lah masatu jugak lambat! terkial kial isi borang hmm then bas pertama dah gerak terpaksa masuk bas kedua haih. and then, masuk bas je hahaha rasa nak menangis. peluk mak ayah. perjalanan nya agak jauh jugak ambil masa. dalam tu masatu tak ramai pun sbb ramai dah masuk bas pertama kan? *sigh* sampai je sana. terus keluarkan beg semua and jurulatih suruh makan dulu. habis makan baru daftar itu ini. haih,  hari itu memang rasa tak betul gila dengan fail tertukar dgn si panjang, and cikgu sabri first first dah tegur pasal pakwe. ni mesti pernah broken lah apalah jadah diaaaa. lepastu haihhh ade sorang nurse lelaki ni handsomenyaaaaaaaaa nama dia jai x). memang masuk medic jumpa dia je hikhok.

my life masa seminggu pertama, hmmmmmm serius takboleh terima keadaan. okay, aku dapat kompeni charlie, i'm glad so. but... ya Allah budak budaknya...hm memang first aku nak balik aku tak terima dapat kawan mcm tu sbb memasing mulut macam.................puaka..............every second i cry, tak henti, kalau henti pun mesti menangis jugak. and the words "nak balik" are my worst  way to cry, kat mana mana je. bila time maghrib tu, tengah baca yassin pun menangis sebab rindu sangat dengan rumah. and when dapat phone, belum call my mom lagi aku dah menangis tersedu sedu lagilah dah call. terukkan? sorry i anak bongsu thats why lah, i pun tak pernah berdikari hmmmmm. but in day by day, i think i can accept the whole things. alhamdulillah.

before this, aku jumpa dengan dua mamat kembar ni, serius handsome!, masatu jumpa kat driving school and i never thought that i can meet one of them at the same camp, the same class and the same group!! kau rasa? hahaha. introduce teammates of Anak Jati Johor; me, erin, kj, farid, aizat, mior, mira, laila, era, hamizi, ah wei. they all are the most i love and hate. paling rapat ialah erin and kj, these both, adalah orang tengah aku hahahaahahahahahahahaha ikr, they tought me well abt chinese language, and i teach them abt jawi. best a lot. hahahahah this is favorite part of mizi, ada satu hari tu, tak ingat rasanya kelas tech and talk, hahahahaahahaha si mizi ni haha aduh belum cerita dah gelak haih, dia ni...tidur tau, and masatu memang bosan and mengantuk gila. he made my daylah serius, dia tersentak!! smpai terpukul pintu kau tau, aku nak gelak tp taksmpai hati tapi tahan je!! xD sumpah kelakar, aku sorg je nampak then aku gelaksorang sorag smpai menangis sbb kelakar sngt, dia punya malu smpai ckp dgn aku jangan bagitau sesape hahahahahah sumpah kelakar.  orite.... and then aku nak cerita pasal teammates aku nama dia aizat, masa first aku jumpa dia ni aku dah agak dia ni jenis budakbudak nakal, kitaorg panggil dia banduan sbb dia ni bising je tau cakap sembang and tak reti nak kerjasama. malas nak marah. tapi dia ni cute, kelakar, konon cakap tak suka perempuan menyampah dgn perempuan. me always gaduh dgn dia dgn bende remeh ja. alahai rindu kau jat.

my love part is when masatu birthday....malam tu kene ikut kelas masing masing sbb nak discuss pasal mop mania, kitaorg decided amek lagu 1 malaysia tp semua tak hafal, bong terus suruh aku conduct berdiri kat depan and nyanyi sama sama biar semua ikut. habis ja nyanyi....si haimi ni, aku perasan dia ckp dkat mior ke zari, tataulah cakap apa and tetiba je... "happy birthday to you! happy birthday to you! happy birthday to daleela! happy birthday to you!" ya Allah terharu gila lagi terharu bila satu dewan nyanyi sekali........!!!!!!!!! tq guys :')

about kompeni charlie, i love them most. remember the day bendera kami kena rampas dengan jurulatih company lain ((3 hari tanpa bendera)) risau macam mana nak dapatkan balik bendera, macam mana nak cari, takut jurulatih charlie ngamuk ((cikgu wawa, cikgu luqman, cikgu marry)) last day ((hari ke-3)) cikgu marry panggil datang ke padang kawad. We thought cikgu ngamuk, but dorang kata "cikgu rasa malu bila charlie mcm ni, cikgu bukan nak marah atau bentak kamu semua tapi tolonglah sayang bendera kamu, kami ni dah anggap kamu semua sebagai anak anak kami" adalah wirawati nangis em aku pun hahah yalah sayang gila dgn bendera ni. dahlah masatu hari last tau, kerja aku menangis ja sebab mempilu kan hari itu. sebab esoknya dah gerak balik nak sambung form6, takdpt join wirajaya hmm. as you know, In our record 5 minggu berturut turut dapat first place! But minggu ke 6 & 7 tu hahahah wira buat masalah jatuh satu tangga 😌😌. And dorg bagi gambar ni kat group haa rasa rindu teramat sangat. remember my birthday, masatu dalam kelas haha ya Allah terharu sangat dorg nyanyikan lagu birthday masa dah habis kelas. Leader ialah chubby and riena. Tqvm 😁. . and then malam tu pula ei budak dorm aku dengki, aku dah habis mandi dah, then belek belek muka kat cermin, sam dari jauh terus melulu simbah air! dah mandi tau! geram je rasa. nasib baik ada baju dah kering so sidai jela baju nak kene basah tu haih. we love to fight, sbb time gaduh lah memasing bangkit, and i remember masa nasyid, kami gaduh smpai menangis, maybe our luck, we got number one! and as you all know....kompeni charlie is the best kompeni teluk sari group 1 series 13/2016, i'm proud to be charlieans! and thankyou to cikgu wawa, cikgu luqman, cikgu sabri, cikgu marry always supporting us from back. i love you!

i will continue my experience, heeeee lot of love, del


nothing.
Friday, 31 January 2014 | January 31, 2014 | 0 letters











source;
http://paper-memories.tumblr.com/






Copyright © Layout by afeeqah. edited by del